Festlokal och festlokaler i Kävlinge

Län: 
Kommun: 
Julbordstyp: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Kävlinge - Festlokaler & festvåningar i Kävlinge


Här hittar du festlokaler i Kävlinge där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Kävlinge. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Kävlinge med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Kävlinge med logi.

festlokaler i närområdet

Välkomna till Matverkstadens festlokaler

Vi tar gärna emot både stora och små sällskap och ni kan abonnera hela eller delar av lokalen för ert event.
Matverkstaden på Lokstallarna
Södra Bulltoftavägen 51  MALMÖ
Tel: 0703-508246

Fest & Bröllop i Landskrona

En fest i dessa lokaler som passar till allt mellan - bröllop, fest, födelsedagsmiddag eller konferens – då finns denna anpassningsbara lokal att hyra för ett förmånligt pris.
Geg Events
Rosenhällsvägen 40  HÄRSLÖV

Alnarp 9 - För Bröllop och Fester

Fira ert livs vackraste stund med oss. Med Alnarsparken som backdrop skapar vi en minnesrik dag och kväll tillsammans.
Alnarp 9 – Pembert och Company
Sundsvägen 9  ALNARP
Tel: 0706 77 88 20

Fira bröllopsnatten på Elite Hotel Ideon

I Lunds högsta byggnad finns Elite Hotel Ideon och på översta våningen finns våra sviter som utöver modern inredning och sköna sängar även bjuder på vacker utsikt över södra Skåne.
Elite Hotel Ideon
Scheelevägen 27  LUND
Tel: 046 287 11 00

Fira bröllopsnatten på Elite Plaza Hotel

När festen är över väntar en inbjudande bröllopssvit på Elite Plaza Hotel vid Gustaf Adolfs Torg mitt i Malmö. Sviten på 75 m² erbjuder gott om plats att njuta....
Elite Plaza Hotel Malmö
Gustav Adolfs torg 49  MALMÖ
Tel: 040–66 44 870

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Malmö Landskrona Lund Lomma

Hyra festlokaler i Kävlinge och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Kävlinge och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Kävlinge eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Kävlinge för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Kävlinge så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Kävlinge som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Kävlinge är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Kävlinge som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Kävlinge. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Kävlinge.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel