Festlokal och festlokaler i Svalöv

Län: 
Kommun: 
Julbordstyp: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Svalöv - Festlokaler & festvåningar i Svalöv


Här hittar du festlokaler i Svalöv där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Svalöv. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Svalöv med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Svalöv med logi.

festlokaler i närområdet

Bröllop och fest på Elite Hotel Marina Plaza

Fira bröllopet med strålande utsikt över Öresund. På Elite Hotel Marina Plaza finns festlokaler för stora och små sällskap. Här finns också...
Elite Hotel Marina Plaza
Kungstorget 6  HELSINGBORG
Tel: 042-19 21 00

Fest & Bröllop i Landskrona

En fest i dessa lokaler som passar till allt mellan - bröllop, fest, födelsedagsmiddag eller konferens – då finns denna anpassningsbara lokal att hyra för ett förmånligt pris.
Geg Events
Rosenhällsvägen 40  HÄRSLÖV

Bröllop och fest på Elite Hotel Mollberg

I våra festsalar har många brudpar dansat bröllopsvals samt även återkommit för att fira bomull-, silver- och guldbröllop. Byggnadens anrika historia...
Elite Hotel Mollberg
Stortorget 18  HELSINGBORG
Tel: 042-37 37 00

BOLLBROLYCKAN

Bollbrolyckan - The Xperience är en av Sveriges absolut bästa festlokaler. Årets nya show heter "From Fantasy to Rock". PREMIÄR 4 OKTOBER 2024
Bollbrolyckan
Bollbrogatan 4 - 6  HELSINGBORG
Tel: 042 - 311 16 16

En minnesvärd upplevelse på Backagården!

Går ni i tankarna att anordna en fest, kurs eller konferens? Då har ni kommit rätt.Vi är en fullserviceanläggning med allt som behövs för en lyckad upplevelse.
Backagården Kurs & Konferens Center
Stenskogen 735  HÖÖR
Tel: 0413-74600

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Helsingborg Landskrona Höör

Hyra festlokaler i Svalöv och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Svalöv och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Svalöv eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Svalöv för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Svalöv så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Svalöv som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Svalöv är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Svalöv som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Svalöv. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Svalöv.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel