Festlokal och festlokaler i Simrishamn

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 7 resultat  

Festlokal Simrishamn - Festlokaler & festvåningar i Simrishamn


Här hittar du festlokaler i Simrishamn där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Simrishamn. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Simrishamn med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Simrishamn med logi.

festlokaler i närområdet

Fest med aktivitet hos O’Learys

Boka en härlig festlokal vid Ystad Arena, kombinera med aktiviteter och god mat & dryck!
O'Learys Ystad
Fridhemsgatan 27  YSTAD
Tel: 0411-89 76 00

Landet Bed and Breakfast

Vi skräddarsyr ert Bröllop, Fest, Dop, Konfirmation, Födelsedag, Möhippa, Firmafest m.m.
Ni kan även boka till boende hos oss.
Landet Bed and Breakfast
Ramsåsa 608  TOMELILLA
Tel: 0417-134 83

MÖTEN & FEST PÅ BODELSSONS

Vi är ett litet hotell med endast åtta rum, alla med privata ingångar från trädgården.
Bodelssons by the sea
Släbovägen 7-22  FJÄLKINGE
Tel: 04477 77 777

Relaterade sökningar:
Kristianstad Ystad Tomelilla

Adressregister

Hammenhögs Gästgivaregård

Ystadsvägen 34
276 50 HAMMENHÖG

Tel: 079 3392100Hyra festlokaler i Simrishamn och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Simrishamn och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Simrishamn eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Simrishamn för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Simrishamn så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Simrishamn som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Simrishamn är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Simrishamn som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Simrishamn. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Simrishamn.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2023
 
 
pixel