Festlokal och festlokaler i Eslöv

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Eslöv - Festlokaler & festvåningar i Eslöv


Här hittar du festlokaler i Eslöv där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Eslöv. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Eslöv med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Eslöv med logi.

festlokaler i närområdet

Fira bröllopsnatten på Elite Hotel Ideon

I Lunds högsta byggnad finns Elite Hotel Ideon och på översta våningen finns våra sviter som utöver modern inredning och sköna sängar även bjuder på vacker utsikt över södra Skåne.
Elite Hotel Ideon
Scheelevägen 27  LUND
Tel: 046 287 11 00

Lone Star Konferenscenter

Förlägg er fest i en av våra restauranger i Western-stil. Låt oss servera en fantastisk festmåltid och upplevelse.
Lone Star Konferenscenter
Box 154  HÖÖR
Tel: 0413-55 02 60

En minnesvärd upplevelse på Backagården!

Går ni i tankarna att anordna en fest, kurs eller konferens? Då har ni kommit rätt.Vi är en fullserviceanläggning med allt som behövs för en lyckad upplevelse.
Backagården Kurs & Konferens Center
Stenskogen 735  HÖÖR
Tel: 0413-74600

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Lund Höör

Adressregister

Örtofta Slott


Tel: 046-249561Hyra festlokaler i Eslöv och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Eslöv och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Eslöv eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Eslöv för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Eslöv så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Eslöv som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Eslöv är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Eslöv som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Eslöv. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Eslöv.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel