Festlokal och festlokaler i Oxelösund

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Oxelösund - Festlokaler & festvåningar i Oxelösund

Här hittar du festlokaler i Oxelösund där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Oxelösund.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Oxelösund med logi.

festlokaler i närområdet

Oppeby Gård

Välkommen till Oppeby Gård
– en sörmländsk idyll belägen precis vid strandkanten av den vackra Lidsjön. Idealiskt för bröllop, fester och event.
Oppeby Gård
Oppeby Huvudbyggnaden 1  NYKÖPING
Tel: 070-856 83 60

Hedenlunda Slott

Ta er fest till Hedenlunda Slott. Våra lokaler, kockar och kunskaper är av högsta klass. Vi kan ta emot upp till 450 gäster. Välkommen!
Hedenlunda Slott
Hedenlunda  FLEN
Tel: 0157-754 00

Alla inom festlokaler

Restaurang Sailor

Fiskehamnsvägen 12
61335 OXELÖSUND

Tel: 0155-317 92


Stiftsgården Stjärnholm

Stiftsgården Stjärnholm
613 41 OXELÖSUND

Tel: 0155222700Hyra festlokaler i Oxelösund och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Oxelösund och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Oxelösund eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Oxelösund för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Oxelösund så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Oxelösund som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Oxelösund är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Oxelösund som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Oxelösund. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Oxelösund.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel