Festlokal och festlokaler i Lindesberg

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Lindesberg - Festlokaler & festvåningar i Lindesberg


Här hittar du festlokaler i Lindesberg där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Lindesberg. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Lindesberg med logi.

Wedevågs Herrgård

Vi hjälper er att skräddarsy er stora dag, allt ifrån meny, blommor, dryck, färgsättning samt även andra spännande idéer.
Wedevågs Herrgård
Hallencreutz väg 1  VEDEVÅG
Tel: 0763-15 00 00

festlokaler i närområdet

Fest och bröllop på Åkerby Herrgård

Festlokaler för alla former av arrangemang och Bröllop på Åkerby Herrgård
Åkerby Herrgård
Fåsjöhyttan  NORA
Tel: 0587-912 10

Fest i parken! Utomhus fast inomhus.

Boulebar är ett unikt och coolt alternativ till den traditionella festlokalen. En perfekt inramning för en lyckad fest.
Boulebar Slottsgatan
Slottsgatan 6  ÖREBRO
Tel: 019 761 14 00

Bröllop och fest på Elite Stora Hotellet/Örebro Slott

På Elite Stora Hotellet och Örebro Slott kan drömmen om en bal på slottet bli en verklighet. Här väntar unika festsalar både på hotellet och på slottet.
Elite Stora Hotellet, Örebro
Drottninggatan 1  ÖREBRO
Tel: 019-15 69 00

Hellefors Herrgård

Det känns som att huset älskar fest och bröllop, ja på något sätt känns det som att huset älskar att bli dekorerat.
Hellefors Herrgård
Svedbergsvägen 2  HÄLLEFORS
Tel: 0591-100 89

Adressregister

Wedevågs Herrgård

Hallencreutz väg 1
711 72 VEDEVÅG

Tel: 0763-15 00 00
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Lindesberg och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Lindesberg och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Lindesberg eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Lindesberg för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Lindesberg så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Lindesberg som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Lindesberg är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Lindesberg som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Lindesberg. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Lindesberg.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel