Festlokal och festlokaler i Bollebygd

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 7 resultat  

Festlokal Bollebygd - Festlokaler & festvåningar i Bollebygd

Här hittar du festlokaler i Bollebygd där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prislasser och inriktningar från restauranger i Bollebygd.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Bollebygd med logi.

festlokaler i närområdet

Quality Hotel Grand

Vi har lång erfarenhet av bröllop och stora kalas där kvalité, trygghet och professionalism är våra ledord.
Quality Hotel Grand
Hallbergsplatsen 2  BORÅS
Tel: 033-799 00 19

Borås Kongress

Att mat och dryck är en viktig del i varje lyckat möte tror vi att alla är överens om. Med kunskap, erfarenhet och nyfikenhet skapar vi minnesvärda upplevelser.
Borås Kongress
Akademiplatsen 2  BORÅS
Tel: 033- 20 27 00

Ellagården

Vår unika miljö samt breda utbud av lokaler möjliggör bröllop och bröllopsfest samtliga av årets säsonger, alla med sin charm och sin unika prägel.
Ellagården
Gamla Ryssnäsvägen 1  BORÅS
Tel: 033-430 70 00

Dahlbogården Event & Rum

Bröllop, jubileum eller en rolig aktivitet tillsammans med nära och kära? Vi kan hjälpa dig att arrangera det lilla eller det stora.
Dahlbogården Event & Rum
Hol Dalbogården 1  ALINGSÅS

Hällsnäs

Välkommen till Bröllop på Hällsnäs Hotell & Konferens
Hällsnäs
Långenäs 150  MÖLNLYCKE
Tel: 031-91 64 66

Restaurang Ullevigatan

Vi har lokaler som passar för alla events, vår största lokal rymmer 60 personer, restaurang- och festvåning för 300 personer.
Restaurang Ullevigatan
Ullevigatan 17-19  GÖTEBORG
Tel: 010-250 60 60
Relaterade sökningar:
Borås Göteborg Alingsås Härryda

Alla inom festlokaler

Hulta Golfklubb

Hulta Gård
517 92 BOLLEBYGD

Tel: 0730-54 46 01Hyra festlokaler i Bollebygd och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Bollebygd och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Bollebygd eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Bollebygd för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Bollebygd så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Bollebygd som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Bollebygd är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Bollebygd som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Bollebygd. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Bollebygd.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel