Festlokal och festlokaler i Dals-Ed

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Dals-Ed - Festlokaler & festvåningar i Dals-Ed


Här hittar du festlokaler i Dals-Ed där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Dals-Ed. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Dals-Ed med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Dals-Ed med logi.

festlokaler i närområdet

Bröllop på Baldersnäs

Magiska Ögonblick
Vi sätter "guldkant" på Ert bröllop i det Vackra Dalsland! Vi har allt Ni behöver och lite till. Inga önskningar är för små eller för stora.
Baldersnäs Herrgård
Baldersnäs 52  DALS LÅNGED
Tel: 0531-412 13

Quality Hotel Carlia

Vi arrangerar fester för större sällskap och kan erbjuda både lokal, mat och dryck. Varmt välkomna med förfrågan.
Quality Hotel Carlia
Norra Drottninggatan 26  UDDEVALLA
Tel: 0522-141 40

Hotel Tanums Gestgifveri

Vi erbjuder bröllopsmottagningar eller högtidsmiddagar i herrgårdsmiljö med rötter långt tillbaka i historien.
Hotel Tanums Gestgifveri
Apoteksvägen 7  TANUMSHEDE
Tel: 0525-290 10

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Uddevalla Bengtsfors Tanum

Hyra festlokaler i Dals-Ed och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Dals-Ed och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Dals-Ed eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Dals-Ed för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Dals-Ed så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Dals-Ed som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Dals-Ed är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Dals-Ed som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Dals-Ed. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Dals-Ed.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel