Festlokal och festlokaler i Vetlanda

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 6 resultat  

Festlokal Vetlanda - Festlokaler & festvåningar i Vetlanda

Här hittar du festlokaler i Vetlanda där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Vetlanda.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Vetlanda med logi.

festlokaler i närområdet

Bröllop och fest på Elite Stadshotellet

Under kristallkronorna i vår pampiga festsal har många brudpar och bröllopsgäster dansat ända in på småtimmarna.
Elite Stadshotellet Växjö
Kungsgatan 6  VÄXJÖ
Tel: 0470-134 00

Hooks Herrgård

I över 90 år har Hooks Herrgård skräddarsytt festarrangemang, events och bröllop. Varmt välkomna!
Hooks Herrgård
Hooks Herrgård  HOK
Tel: 0393-210 80

Boka Festvåning


Hyr vår festvåning till födelsedagen, bröllopet, företagsfesten, event, konferenser m.m. Tillsammans skräddarsyr vi ett unikt arrangemang!
4 Krogar
Vattentorget 5  VÄXJÖ
Tel: 0470-59 99 99

Kök 11

Kök 11 har blivit många Växjöbors festlokal. Vi tycker det är extra roligt att duka upp för alla typer av kalas….
Kök 11
Honnörsgatan 15  VÄXJÖ
Tel: 0470-136 30
Relaterade sökningar:
Växjö Vaggeryd

Alla inom festlokaler

Wallby Säteri

Skirö
574 96 VETLANDA

Tel: 0383-46 21 60


Vedbände Gård

Vedbände Gård
57010 KORSBERGA

Tel: 0383-840 00Hyra festlokaler i Vetlanda och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Vetlanda och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Vetlanda eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Vetlanda för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Vetlanda så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Vetlanda som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Vetlanda är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Vetlanda som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Vetlanda. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Vetlanda.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel