Festlokal och festlokaler i Mellerud

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Mellerud - Festlokaler & festvåningar i Mellerud


Här hittar du festlokaler i Mellerud där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Mellerud. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Mellerud med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Mellerud med logi.

festlokaler i närområdet

Bröllop på Baldersnäs

Magiska Ögonblick
Vi sätter "guldkant" på Ert bröllop i det Vackra Dalsland! Vi har allt Ni behöver och lite till. Inga önskningar är för små eller för stora.
Baldersnäs Herrgård
Baldersnäs 52  DALS LÅNGED
Tel: 0531-412 13

Ronnums Herrgård

Det finns få ställen där du kan rama in din jubileumsfest på så många olika sätt som på Ronnum; födelsedagsfirande, bröllop, företagsfest eller annan festlighet.
Ronnums Herrgård
Ronnums Herrgård  VARGÖN
Tel: 0521-26 00 00

Hotell Hehrne

Villa Hehrne är totalrenoverad i sekelskiftesmiljö med mordern touch.
Hotell Hehrne
Dr Hehrnes väg 1  VÄNERSBORG
Tel: 0521-699 65

Fest & Högtider

Fira din högtid på Odd Fellowgården i Trollhättan.
Bröllop, födelsedagskalas eller högtid.
Vi ordnar allt
Kanalrestaurangen
Strandgatan 18-20  TROLLHÄTTAN
Tel: 0520-145 70

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Trollhättan Bengtsfors Vänersborg

Hyra festlokaler i Mellerud och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Mellerud och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Mellerud eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Mellerud för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Mellerud så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Mellerud som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Mellerud är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Mellerud som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Mellerud. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Mellerud.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel