Festlokal och festlokaler i Osby

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Osby - Festlokaler & festvåningar i Osby

Här hittar du festlokaler i Osby där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Osby.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Osby med logi.

Bergakungen

Vi skräddarsyr efter just era
önskemål på kick-offer, fester, bröllop m.m.
Bergakungen
Ebbarp 3625  OSBY
Tel: 0479-144 44

festlokaler i närområdet

Gillesgården

När du behöver hyra en lokal då du själv fixar festen. Centralt i Vinslöv strax utanför Hässleholm.
Gillesgården
Furgatan 11  VINSLÖV
Tel: 0700-17 16 84

Ivögården

Bjud till fest på Ivögården! Samla släkt, vänner och bekanta och bjud till fest, bröllop eller event på natursköna Ivö, sagoön som ligger i Skånes största sjö.
Ivögården
Kungagårdsvägen 17-3  FJÄLKINGE
Tel: 044-25 33 455

Alla inom festlokaler

Bergakungen

Ebbarp 3625
28343 OSBY

Tel: 0479-144 44
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Osby och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Osby och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Osby eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Osby för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Osby så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Osby som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Osby är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Osby som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Osby. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Osby.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel