Festlokal och festlokaler i Piteå

   Visa 6 resultat  

Festlokal Piteå - Festlokaler & festvåningar i Piteå


Här hittar du festlokaler i Piteå där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Piteå. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Piteå med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Piteå med logi.

Bröllopsfest

Storstrand Kursgård
Mandolingatan 1  ÖJEBYN
Tel: 0730-911608

festlokaler i närområdet

Arrangera en fest för livet på Kaptensgården

På Kaptensgården hjälper vi er med den mindre middagen till det största bröllopet.
Kaptensgården
Häradsvägen 9  GAMMELSTAD
Tel: 0920-25 70 17

Bröllop och fest på Elite Stadshotellet

I vår fina festsal har många brudpar dansat vals och tango. Här har det skålats för jubilarer och hurrats på födelsedagar.
Elite Stadshotellet Luleå
Storgatan 15  LULEÅ
Tel: 0920-27 40 00

Munkviken

Vi på munkviken har stor erfarenhet med att arrangera fester. Ta ert bröllop, barn- och ungdomsläger m.fl. till en plats vid havet.
Munkviken
Munkviken 130  LÖVÅNGER
Tel: 0913-108 63

Sörbyn Lodge

Sörbyparken med sina logar och vackra omgivning passar perfekt för firande och fest.
Sörbyn Lodge
Sörbyn 222  GUNNARSBYN
Tel: 0924 22 036

Ralph Lundstengården

Ralph Lundstengården är en gård med anor från 1700-talet. Här finns det lokaler för livets alla händelser – fest, dop, bröllop, minnesstund,kick-off och konferens!

Ralph Lundstengården
Ersnäsvägen 83  LULEÅ
Tel: 0920-310 54

Mera Festlokaler!


Adressregister

Storstrand Kursgård

Mandolingatan 1
943 33 ÖJEBYN

Tel: 0730-911608
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Piteå och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Piteå och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Piteå eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Piteå för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Piteå så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Piteå som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Piteå är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Piteå som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Piteå. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Piteå.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel