Festlokal och festlokaler i Sölvesborg

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Sölvesborg - Festlokaler & festvåningar i Sölvesborg

Här hittar du festlokaler i Sölvesborg där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklassser och inriktningar från restauranger i Sölvesborg.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Sölvesborg med logi.

festlokaler i närområdet

Stiftsgården Södra Hoka

Låt oss hjälpa er att göra er dag till något alldeles extra. Vi komponerar meny efter era önskemål. Mejla eller ring oss för ett möte!
Stiftsgården Södra Hoka
Hokavägen 396-47  ASARUM
Tel: 0454-195 40

FEST PÅ RONNEBY BRUNN!

Vi hjälper er med den perfekta tillställningen! Vårt kök komponerar härliga menyer för just ditt evenemang.
Ronneby Brunn
 RONNEBY
Tel: 0457-750 00

Ivögården

Bjud till fest på Ivögården! Samla släkt, vänner och bekanta och bjud till fest, bröllop eller event på natursköna Ivö, sagoön som ligger i Skånes största sjö.
Ivögården
Kungagårdsvägen 17-3  FJÄLKINGE
Tel: 044-25 33 455
Relaterade sökningar:
Kristianstad Karlshamn Ronneby

Hyra festlokaler i Sölvesborg och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Sölvesborg och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Sölvesborg eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Sölvesborg för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Sölvesborg så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Sölvesborg som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Sölvesborg är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Sölvesborg som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Sölvesborg. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Sölvesborg.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel