Festlokal och festlokaler i Kristinehamn

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Kristinehamn - Festlokaler & festvåningar i Kristinehamn


Här hittar du festlokaler i Kristinehamn där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Kristinehamn. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Kristinehamn med logi.

festlokaler i närområdet

Barbros Brygga

Vi har perfekta lokaler för födelsedagskalas, firmafester, bröllop, möten mm. Vi tar emot upp till 240 pers. Vi fixar så att ni får en lyckad fest!
Barbros Brygga
Tynäsgatan 12  KARLSTAD
Tel: 054-15 93 50

Degernäs Herrgård Café & Restaurang

Degernäs herrgård är naturskönt belägen vid Letälvens utflöde ur sjön Möckeln
Degernäs Herrgård Café & Restaurang
Degernäsgatan 124  DEGERFORS
Tel: 0586-216 720

Almars Krog

Almars Krog har Värmlands vackraste festvåning. Något vi är oerhört stolta över!
Almars Krog
Almars Gård 443  KARLSTAD
Tel: 054-53 47 32

Boka vår exklusiva festvåning

Behöver du en festvåning för ditt evenemang? Kanske letar du efter det perfekta stället för din konferens, kick off, bröllopsfest och andra event? Då är vår exklusiva festvåning stället för dig.
Pitcher's Pub Karlstad
Kungsgatan 12  KARLSTAD
Tel: 054-18 03 00

Bröllop och fest på Elite Stadshotellet

Festsalen imponerar med takhöjd samt stora och vackra fönster med utsikt över Klarälven. Det är en vacker inramning till bröllopsfesten, födelsedagen eller jubileet.
Elite Stadshotellet Karlstad
Kungsgatan 22  KARLSTAD
Tel: 054-29 30 00
Relaterade sökningar:
Karlstad Degerfors

Hyra festlokaler i Kristinehamn och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Kristinehamn och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Kristinehamn eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Kristinehamn för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Kristinehamn så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Kristinehamn som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Kristinehamn är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Kristinehamn som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Kristinehamn. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Kristinehamn.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel