Festlokal och festlokaler i Örnsköldsvik

Län: 
Kommun: 
Julbordstyp: 
   Visa 1 resultat  

Festlokal Örnsköldsvik - Festlokaler & festvåningar i Örnsköldsvik


Här hittar du festlokaler i Örnsköldsvik där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Örnsköldsvik. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Örnsköldsvik med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Örnsköldsvik med logi.

Bröllop och fest på Elite Plaza Hotel

Vacker utsikt över fjärden och inbjudande festlokaler skapar fina förutsättningar för att fira bröllop, bröllopsdagar, jubileum och födelsedagar.
Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik
Hotellgatan 9  ÖRNSKÖLDSVIK
Tel: 0660-23 51 10

festlokaler i närområdet

Mera Festlokaler!Hyra festlokaler i Örnsköldsvik och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Örnsköldsvik och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Örnsköldsvik eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Örnsköldsvik för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Örnsköldsvik så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Örnsköldsvik som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Örnsköldsvik är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Örnsköldsvik som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Örnsköldsvik. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Örnsköldsvik.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel