Festlokal och festlokaler i Klippan

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Klippan - Festlokaler & festvåningar i Klippan


Här hittar du festlokaler i Klippan där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Klippan. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Klippan med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Klippan med logi.

festlokaler i närområdet

Lone Star Konferenscenter

Förlägg er fest i en av våra restauranger i Western-stil. Låt oss servera en fantastisk festmåltid och upplevelse.
Lone Star Konferenscenter
Box 154  HÖÖR
Tel: 0413-55 02 60

Hotell Erikslund

Restaurangen för festmiddagen eller företagseventet - här ryms upp till 180 personer men är lika mysigt för två.
Hotell Erikslund
Åstorpsvägen 15  ÄNGELHOLM
Tel: 0431- 415 700

En minnesvärd upplevelse på Backagården!

Går ni i tankarna att anordna en fest, kurs eller konferens? Då har ni kommit rätt.Vi är en fullserviceanläggning med allt som behövs för en lyckad upplevelse.
Backagården Kurs & Konferens Center
Stenskogen 735  HÖÖR
Tel: 0413-74600

Gillesgården

När du behöver hyra en lokal då du själv fixar festen. Centralt i Vinslöv strax utanför Hässleholm.
Gillesgården
Furgatan 11  VINSLÖV
Tel: 0700-17 16 84

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Hässleholm Ängelholm Höör

Adressregister

Spångens Gästgivaregård

Spången
26070 LJUNGBYHED

Tel: 0735 08 01 59Hyra festlokaler i Klippan och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Klippan och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Klippan eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Klippan för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Klippan så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Klippan som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Klippan är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Klippan som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Klippan. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Klippan.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel