Festlokal och festlokaler i Vimmerby

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Vimmerby - Festlokaler & festvåningar i Vimmerby


Här hittar du festlokaler i Vimmerby där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Vimmerby. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Vimmerby med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Vimmerby med logi.

festlokaler i närområdet

STUNDER I LIVET ÄR TILL FÖR ATT FIRAS

Få en oförglömlig upplevelse på Rimforsa Strand. En avkopplande plats alldeles vid sjön, perfekt för bröllop och fest. Välkommen!
Rimforsa Strand
Fredrika Bremers Allé 2  RIMFORSA
Tel: 0494-792 90

Eksjö Stadshotell

Hos oss kan ni fira födelsedag, bröllop, årsdag, student, släktträff eller annan högtid. Vi har lokaler för både det lilla och stora sällskapet.
Eksjö Stadshotell
Stora Torget  EKSJÖ
Tel: 0381-130 20

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Eksjö Kinda

Adressregister

Best Western Vimmerby Stadshotell

Stora Torget 9
598 37 VIMMERBY

Tel: 0492-121 00


Fredensborgs Herrgård, Hotell

Fredensborg 120
59891 VIMMERBY

Tel: 0492-306 00Hyra festlokaler i Vimmerby och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Vimmerby och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Vimmerby eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Vimmerby för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Vimmerby så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Vimmerby som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Vimmerby är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Vimmerby som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Vimmerby. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Vimmerby.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel