Festlokal och festlokaler i Sotenäs

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 6 resultat  

Festlokal Sotenäs - Festlokaler & festvåningar i Sotenäs

Här hittar du festlokaler i Sotenäs där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Sotenäs.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Sotenäs med logi.

festlokaler i närområdet

Fest på klipporna!

Lådfabriken – creative seaside accommodation
-unikt beläget, perfekt för små sällskap
LÅDFABRIKEN - creative seaside accommodation
Sollid 398  EDSHULTSHALL
Tel: 0304-52100

Hotel Tanums Gestgifveri

Vi erbjuder bröllopsmottagningar eller högtidsmiddagar i herrgårdsmiljö med rötter långt tillbaka i historien.
Hotel Tanums Gestgifveri
Apoteksvägen 7  TANUMSHEDE
Tel: 0525-290 10

Mat och musik mitt i havet

White Guide listar Åstols Rökeri som en av Sveriges bästa restauranger.
Åstols rökeri
Hamnen 4  ÅSTOL
Tel: 0704-15 34 95

TanumStrand

Vi tar emot grupper från 5-750 pers. Mysig sjöbod vid vattnet för den som vill fira avskilt, vår restaurang/eventcenter passar det stora sällskapet.
TanumStrand
Tanumstrand  GREBBESTAD
Tel: 0525-190 00
Relaterade sökningar:
Orust Tjörn Tanum

Alla inom festlokaler

Sea Lodge Smögen

Nordmandshuvud 1
450 43 SMÖGEN

Tel: 0523-703 02


Smögens Hafvsbad

Hotellgatan 26
450 43 SMÖGEN

Tel: 0523-66 84 50Hyra festlokaler i Sotenäs och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Sotenäs och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Sotenäs eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Sotenäs för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Sotenäs så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Sotenäs som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Sotenäs är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Sotenäs som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Sotenäs. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Sotenäs.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel