Festlokal och festlokaler i Gällivare

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Festlokal Gällivare - Festlokaler & festvåningar i Gällivare


Här hittar du festlokaler i Gällivare där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Gällivare. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Gällivare med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Gällivare med logi.

festlokaler i närområdet

Torget Hospitality

Festlokaler från den mindre gruppen till stora fester och eventytor hittar ni hos oss!
Restaurang Torget
Teknikvägen 15  BODEN
Tel: 0921-755 57

Sörbyn Lodge

Sörbyparken med sina logar och vackra omgivning passar perfekt för firande och fest.
Sörbyn Lodge
Sörbyn 222  GUNNARSBYN
Tel: 0924 22 036

Mera Julbord!


Relaterade sökningar:
Boden

Hyra festlokaler i Gällivare och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Gällivare och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Gällivare eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Gällivare för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Gällivare så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Gällivare som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Gällivare är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Gällivare som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Gällivare. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Gällivare.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2023
 
 
pixel