Festlokal och festlokaler i Älvkarleby

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Älvkarleby - Festlokaler & festvåningar i Älvkarleby

Här hittar du festlokaler i Älvkarleby där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklassser och inriktningar från restauranger i Älvkarleby.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Älvkarleby med logi.

festlokaler i närområdet

Söderby Golf

På Söderbys trevliga anläggning finner Ni allt Ni kan tänkas behöva för att skapa en lyckad fest med god och personlig service i härlig miljö
Söderby Golf
Söderby Gård, Uppsala Näs  UPPSALA
Tel: 018-430 19 73

Uppsala Slott

Fest i vackra, unika och genuina lokaler på Uppsala slott!
Slottet - Café - Fest - Konferens
Drottning Christinas väg 1F  UPPSALA
Tel: 018-130 190

Minnesvärda fester och event

Vi har stor erfarenhet av att arrangera stora som små fester och event i Uppsala och Stockholm.
Cajsas Kök
Fyrisborgsgatan 4  UPPSALA
Tel: 018-13 01 90

Alla inom festlokaler

Restaurang Kungsådran

Laxön 12
814 94 ÄLVKARLEBY

Tel: 026-822 22Hyra festlokaler i Älvkarleby och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Älvkarleby och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Älvkarleby eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Älvkarleby för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Älvkarleby så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Älvkarleby som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Älvkarleby är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Älvkarleby som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Älvkarleby. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Älvkarleby.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel