Festlokal och festlokaler i Älvkarleby

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 7 resultat  

Festlokal Älvkarleby - Festlokaler & festvåningar i Älvkarleby


Här hittar du festlokaler i Älvkarleby där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Älvkarleby. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Älvkarleby med logi.

festlokaler i närområdet

I en romantisk miljö med storslagen utsikt

Låt oss på Skärgårdskrogen ta hand om Er bröllopsfest, event eller annat festfirande. Fira hos oss i en storslagen havsmiljö.
Skärgårdskrogen Utvalnäs
Rännavägen 16  GÄVLE
Tel: 026 -992 55

BORGENS FESTSALAR

På Borgen kan vi erbjuda salar för alla tillfällen!
Borgen RESTAURANG & FESTSALAR
Orphei Drängars Plats 1  UPPSALA
Tel: 018-14 21 20

Bröllop och fest på Elite Grand Hotel

Man skulle kunna tro att Elite Grand Hotel är byggt för minnesvärda fester och bröllop. Här finns vackra festsalar för upp till 90 personer….
Elite Grand Hotel Gävle
Kyrkogatan 28  GÄVLE
Tel: 026-400 73 00

Restaurang Söderby Gård

På Söderbys trevliga anläggning finner Ni allt Ni kan tänkas behöva för att skapa en lyckad fest med god och personlig service i härlig miljö
Restaurang Söderby Gård
Söderby Gård, Uppsala Näs  UPPSALA
Tel: 018-430 19 73
Relaterade sökningar:
Uppsala Gävle

Adressregister

Restaurang Kungsådran

Laxön 12
814 94 ÄLVKARLEBY

Tel: 026-822 22


Restaurang Kungsådran

Laxön 12
814 94 ÄLVKARLEBY

Tel: 026-822 22


Älvkarleby Turist & Konferenshotell

Västanåvägen 54
814 94 ÄLVKARLEBY

Tel: 026-726 20Hyra festlokaler i Älvkarleby och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Älvkarleby och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Älvkarleby eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Älvkarleby för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Älvkarleby så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Älvkarleby som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Älvkarleby är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Älvkarleby som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Älvkarleby. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Älvkarleby.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel