Festlokal och festlokaler i Lomma

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 6 resultat  

Festlokal Lomma - Festlokaler & festvåningar i Lomma


Här hittar du festlokaler i Lomma där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Lomma. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Lomma med logi.

festlokaler i närområdet

Margareta Paviljongen

Margareta Paviljongen är en trevlig och ljus festlokal för allt från bröllop till firmafest. Observera att det även går bra att enbart hyra lokalen för egen mat och dryck.
Margareta Paviljongen
Margaretavägen  MALMÖ
Tel: 0790 122 122

Välkomna till Matverkstadens festlokaler

Vi tar gärna emot både stora och små sällskap och ni kan abonnera hela eller delar av lokalen för ert event.
Matverkstaden på Lokstallarna
Södra Bulltoftavägen 51  MALMÖ
Tel: 0703-508246

Restaurang Variation

Vi hjälper Er med att skräddarsy er fest eller ert bröllop och att komponera ihop ett helhetspaket som lever upp till alla Era förväntningar.
Restaurang Variation
Skeppsgatan 19  MALMÖ
Tel: 040-23 05 06

Bistro Royal

Våra historiska och vackra lokaler passar ypperligt för vigsel eller andra högtider men passar givetvis lika bra för födelsedagar, privata fester eller konferenser.
Bistro Royal
Centralplan 1  MALMÖ
Tel: 040 685 56 56

Hypoteket, Lunds alldeles egna venetianska palats

Varmt välkomna till denna magnifika festvåning & restaurang mitt i Lunds hjärta. Boka din egna tillställning eller läs mer om aktuella event på vår hemsida!
Hypoteket
KYRKOGATAN 13  LUND
Tel: 0708-33 11 20.

Relaterade sökningar:
Malmö Lund

Adressregister

Restaurang Alnarp

Sundsvägen 9
23053 ALNARP

Tel: 040-46 08 62Hyra festlokaler i Lomma och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Lomma och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Lomma eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Lomma för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Lomma så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Lomma som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Lomma är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Lomma som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Lomma. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Lomma.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2022
 
 
pixel