Festlokal och festlokaler i Lomma

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 7 resultat  

Festlokal Lomma - Festlokaler & festvåningar i Lomma

Här hittar du festlokaler i Lomma där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prsklasser och inriktningar från restauranger i Lomma.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Lomma med logi.

festlokaler i närområdet

Sankt Markus Vinkällare

Sankt Markus Vinkällare
Stadt Hamburgsgatan 2  MALMÖ
Tel: 040-30 68 20

Bröllop och fest på Elite Hotel Savoy

I vår vackra och anrika festlokal har många brudpar firats och dansat bröllopsvals. Här har vi även arrangerat vigslar och fester för bröllopsdagar, jubileer och födelsedagar.
Elite Hotel Savoy
Norra Vallgatan 62  MALMÖ
Tel: 040-66 44 800

Margareta Paviljongen

Margareta Paviljongen är ett perfekt ställe för din fest. Trevlig och ljus festlokal. Passar utmärkt till bröllop och firmafest. Obs ej egen mat-dryck.
Margareta Paviljongen
Margaretavägen  MALMÖ
Tel: 040-967636

Fira bröllopsnatten på Elite Hotel Ideon

I Lunds högsta byggnad finns Elite Hotel Ideon och på översta våningen finns våra sviter som utöver modern inredning och sköna sängar även bjuder på vacker utsikt över södra Skåne.
Elite Hotel Ideon
Scheelevägen 27  LUND
Tel: 046 287 11 00

Fira bröllopsnatten på Elite Plaza Hotel

När festen är över väntar en inbjudande bröllopssvit på Elite Plaza Hotel vid Gustaf Adolfs Torg mitt i Malmö. Sviten på 75 m² erbjuder gott om plats att njuta....
Elite Plaza Hotel Malmö
Gustav Adolfs torg 49  MALMÖ
Tel: 040–66 44 870

Moriska Paviljongen

Röd sammet, rymd & anrik historia – I Malmös vackraste festlokal gör vi din födelsedag, årsgala, prisceremoni eller bröllop till något alldeles extra.
Moriska Paviljongen
Norra Parkgatan 2 - Folkets park  MALMÖ
Tel: 040-685 40 30
Relaterade sökningar:
Malmö Lund

Alla inom festlokaler

Restaurang Alnarp

Sundsvägen 9
23053 ALNARP

Tel: 040-46 08 62Hyra festlokaler i Lomma och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Lomma och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Lomma eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Lomma för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Lomma så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Lomma som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Lomma är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Lomma som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Lomma. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Lomma.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel