Festlokal och festlokaler i Alingsås

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Alingsås - Festlokaler & festvåningar i Alingsås


Här hittar du festlokaler i Alingsås där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Alingsås. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Alingsås med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Alingsås med logi.

festlokaler i närområdet

Fest & Högtider

Fira din högtid på Odd Fellowgården i Trollhättan.
Bröllop, födelsedagskalas eller högtid.
Vi ordnar allt
Kanalrestaurangen
Strandgatan 18-20  TROLLHÄTTAN
Tel: 0520-145 70

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Trollhättan

Adressregister

Dahlbogården Event & Rum

Hol Dalbogården 1
44193 ALINGSÅS

Tel: 0322-49222


Gräfsnäs Slottscafé

Kungsallén 39
466 95 SOLLEBRUNN

Tel: 0322-66 77 55Hyra festlokaler i Alingsås och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Alingsås och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Alingsås eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Alingsås för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Alingsås så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Alingsås som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Alingsås är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Alingsås som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Alingsås. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Alingsås.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel