Festlokal och festlokaler i Trollhättan

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 7 resultat  

Festlokal Trollhättan - Festlokaler & festvåningar i Trollhättan


Här hittar du festlokaler i Trollhättan där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Trollhättan. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Trollhättan med logi.

Fest & Högtider

Fira din högtid på Odd Fellowgården i Trollhättan.
Bröllop, födelsedagskalas eller högtid.
Vi ordnar allt
Kanalrestaurangen
Strandgatan 18-20  TROLLHÄTTAN
Tel: 0520-145 70

festlokaler i närområdet

Ronnums Herrgård

Det finns få ställen där du kan rama in din jubileumsfest på så många olika sätt som på Ronnum; födelsedagsfirande, bröllop, företagsfest eller annan festlighet.
Ronnums Herrgård
Ronnums Herrgård  VARGÖN
Tel: 0521-26 00 00

Lyckorna Brygga Kök & Bar

Fest & bröllop på Lyckorna Brygga i Ljungskile. Restaurangen ligger direkt vid havet och vi har öppet för bokningar hela året. Välkomna!
Lyckorna Brygga Kök & Bar
Robert Macfiesv.20  LJUNGSKILE
Tel: 0522-222 55

Villa Lindesnäs

Vill du boka bröllop, kalas, företagsevent, söndagsmiddagar mm.
Välkommen att kontakta oss för en lyckad tillställning.
Villa Lindesnäs
Lindesnäs 745  UDDEVALLA
Tel: 0522 - 300 58

Gustafsbergs Badrestaurang

Fira din fest på anrika Gustafsbergs Badrestaurang där det har dansats i snart 200 år. Vi arrangerar fester för större sällskap. Hjärtligt välkomna!
Gustafsbergs Badrestaurang
Gustavsberg 465  UDDEVALLA
Tel: 0522-32060

Adressregister

Buddy's

Torggatan 11
461 34 TROLLHÄTTAN

Tel: 0520-480110


Scandic Swania Trollhättan

Storgatan 47-49
461 30 TROLLHÄTTAN

Tel: 0520 89 000Hyra festlokaler i Trollhättan och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Trollhättan och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Trollhättan eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Trollhättan för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Trollhättan så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Trollhättan som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Trollhättan är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Trollhättan som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Trollhättan. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Trollhättan.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel