Festlokal och festlokaler i Åre

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Åre - Festlokaler & festvåningar i Åre

Här hittar du festlokaler i Åre där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Åre.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Åre med logi.

Villa Tottebo

Att gifta sig i fjällen är vackert oavsett årstid. Med vårt centrala läge och närheten till Åre gamla kyrka slipper man tänka på transporter.
Villa Tottebo
Parkvägen 1  ÅRE
Tel: 0647-506 20

festlokaler i närområdet

Relaterade sökningar:
Eventlokaler Bröllop

Alla inom festlokaler

Buustamons Fjällgård

Buustamon 142
830 13 ÅRE

Tel: 0647-531 75


Enaforsholm Fjällgård

Enaforsholm 289
830 15 DUVED

Tel: 0647-730 26


Villa Tottebo

Parkvägen 1
830 13 ÅRE

Tel: 0647-506 20
Läs mer >>

Vålådalens Fjällstation


Tel: 0647-353 00Hyra festlokaler i Åre och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Åre och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Åre eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Åre för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Åre så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Åre som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Åre är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Åre som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Åre. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Åre.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel