Festlokal och festlokaler i Vallentuna

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Vallentuna - Festlokaler & festvåningar i Vallentuna


Här hittar du festlokaler i Vallentuna där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Vallentuna. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Vallentuna med logi.

festlokaler i närområdet

En festlokal för varje tillfälle

Events & middagar i naturskön miljö nära Stockholm.
Runö Möten & Events
Näsvägen 100  ÅKERSBERGA
Tel: 08-555 380 00

Unika festmiljö

Söderarms unika skärgårdsmiljö är en strålande plats för födelsedagar såväl som det lilla bröllopet.
Söderarm AB
Söderarm 2  GRÄDDÖ
Tel: 0176 43212

Restaurang Pont fest vid vattnet

Restaurang Pont, hit kommer våra gäster med bil, båt eller sjöflyg. Med vår breda meny och skilda miljöer har vi något att erbjuda för alla tillfällen.
Restaurang PONT
Catalinatorget 19  TÄBY
Tel: 08-756 32 20
Relaterade sökningar:
Österåker Norrtälje Täby

Hyra festlokaler i Vallentuna och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Vallentuna och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Vallentuna eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Vallentuna för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Vallentuna så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Vallentuna som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Vallentuna är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Vallentuna som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Vallentuna. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Vallentuna.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel