Festlokal och festlokaler i Vallentuna

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Festlokal Vallentuna - Festlokaler & festvåningar i Vallentuna

Här hittar du festlokaler i Vallentuna där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Vallentuna.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Vallentuna med logi.

festlokaler i närområdet

Söderarm AB

Söderarms unika skärgårdsmiljö är en strålande plats för födelsedagar såväl som det lilla bröllopet.
Söderarm AB
Söderarm 2  GRÄDDÖ
Tel: 0176 43212

Johannesbergs Slott

Johannesbergs Slott har sammanlagt 8 olika matsalar som rymmer från 8 till 225 personer. Vi hjälper er med nästa fest eller annat event.
Johannesbergs Slott
Johannesbergs Slott  RIMBO
Tel: 08-514 10 190
Relaterade sökningar:
Norrtälje

Hyra festlokaler i Vallentuna och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Vallentuna och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Vallentuna eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Vallentuna för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Vallentuna så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Vallentuna som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Vallentuna är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Vallentuna som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Vallentuna. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Vallentuna.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel