Festlokal och festlokaler i Karlshamn

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Karlshamn - Festlokaler & festvåningar i Karlshamn


Här hittar du festlokaler i Karlshamn där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Karlshamn. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Karlshamn med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Karlshamn med logi.

festlokaler i närområdet

Bistro Utkiken

Bistro Utkiken brinner för god mat och dryck tillsammans med trevligt sällskap!
Bistro Utkiken
Kärleksstigen 7  KARLSKRONA
Tel: 0455-15252

Festvåning för livets alla tillfällen!

Det vackra Slottet i Sölvesborg passar utmärkt för bröllop, fester och event av olika slag. Fina lokaler med en vacker omgivning.
Påhlssons presenterar
Stortorget 4  SÖLVESBORG
Tel: 0456 - 124 50

FEST PÅ RONNEBY BRUNN!

Vi hjälper er med den perfekta tillställningen! Vårt kök komponerar härliga menyer för just ditt evenemang.
Ronneby Brunn
 RONNEBY
Tel: 0457-750 00

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Karlskrona Sölvesborg Ronneby

Adressregister

Eriksbergs Vilt & Naturpark

Guöviksvägen
374 96 TRENSUM

Tel: 0454-564300


Stiftsgården Södra Hoka

Hokavägen 396-47
374 92 ASARUM

Tel: 0454-195 40Hyra festlokaler i Karlshamn och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Karlshamn och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Karlshamn eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Karlshamn för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Karlshamn så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Karlshamn som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Karlshamn är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Karlshamn som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Karlshamn. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Karlshamn.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel