Festlokal och festlokaler i Köping

Län: 
Kommun: 
Julbordstyp: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Köping - Festlokaler & festvåningar i Köping


Här hittar du festlokaler i Köping där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Köping. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Köping med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Köping med logi.

festlokaler i närområdet

Fest på Pitcher´s

Letar du efter det perfekta stället för din konferens, kick off eller bröllopsfest? Då är biblioteket hos något för dig.
Pitchers Eskilstuna
Kriebsensgatan 5  ESKILSTUNA
Tel: 016 - 14 20 20

Välkommen till en anrik bröllopslokal

Västerås Slott
Slottet 1  VÄSTERÅS
Tel: 021-480 04 67

FESTVÅNINGEN MED MÖJLIGHETER

Ta er nästa fest till bryggorna.
Kajplats 9
Sjötullsgatan 2  VÄSTERÅS
Tel: 021 - 13 62 22

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Västerås Eskilstuna

Hyra festlokaler i Köping och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Köping och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Köping eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Köping för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Köping så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Köping som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Köping är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Köping som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Köping. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Köping.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel