Festlokal och festlokaler i Köping

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Köping - Festlokaler & festvåningar i Köping


Här hittar du festlokaler i Köping där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Köping. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Köping med logi.

festlokaler i närområdet

FESTVÅNINGEN MED MÖJLIGHETER

Ta er nästa fest till bryggorna.
Kajplats 9
Sjötullsgatan 2  VÄSTERÅS
Tel: 021 - 13 62 22

Unika fest och eventmöjligheter i bruksmiljö

Centralt beläget i Mälardalen, i historisk bruksmiljö från år 1607, ligger det gamla "Brukshotellet" som varsamt renoverats till en vacker funktionell Hotell och Eventanläggning.
Skultuna Brukshotell
Bruksgatan 6  SKULTUNA
Tel: 021-701 60

Wedevågs Herrgård

Vi hjälper er att skräddarsy er stora dag, allt ifrån meny, blommor, dryck, färgsättning samt även andra spännande idéer.
Wedevågs Herrgård
Hallencreutz väg 1  VEDEVÅG
Tel: 0763-15 00 00
Relaterade sökningar:
Västerås Lindesberg

Adressregister

Kohlswa Herrgård

Herrgårdsallén 10
730 30 KOLSVA

Tel: 0221-509 00Hyra festlokaler i Köping och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Köping och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Köping eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Köping för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Köping så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Köping som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Köping är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Köping som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Köping. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Köping.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel