Festlokal och festlokaler i Ockelbo

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Ockelbo - Festlokaler & festvåningar i Ockelbo


Här hittar du festlokaler i Ockelbo där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Ockelbo. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Ockelbo med logi.

festlokaler i närområdet

Bröllop och fest på Elite Grand Hotel

Man skulle kunna tro att Elite Grand Hotel är byggt för minnesvärda fester och bröllop. Här finns vackra festsalar för upp till 90 personer….
Elite Grand Hotel Gävle
Kyrkogatan 28  GÄVLE
Tel: 026-400 73 00

Engeltofta

Bröllop, födelsedagar, företagsevent om.m. Engeltofta är det kloka valet. Inramningen med slottsparken och havet gör att vi kan erbjuda en helhetslösning som lätt blir oförglömlig.
Engeltofta
Bönavägen 118  GÄVLE
Tel: 026-996 60

TAK Skybar

Vår ambition är att driva en tillbakalutad kvarterskrog där själen finns i de människor som besöker oss.
TAK Skybar
Alderholmsgatan 7  GÄVLE
Tel: 026-222 88 50

Lungo Mare

Vi är en italiensk kvarterskrog som ligger precis vid Gävles finaste vattendrag Gavleån.
Lungo Mare
Alderholmsgatan 7  GÄVLE
Tel: 026-62 00 00

HIPP, HIPP HURRA!

Söderhielmska är en självklar plats för födelsedagar, bröllop, kick-off eller för ert jubileum!
Söderhielmska Gården
Södra Kungsgatan 23  GÄVLE
Tel: 070-0604587

I en romantisk miljö med storslagen utsikt

Låt oss på Skärgårdskrogen ta hand om Er bröllopsfest, event eller annat festfirande. Fira hos oss i en storslagen havsmiljö.
Skärgårdskrogen Utvalnäs
Rännavägen 16  GÄVLE
Tel: 026 -992 55
Relaterade sökningar:
Gävle

Hyra festlokaler i Ockelbo och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Ockelbo och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Ockelbo eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Ockelbo för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Ockelbo så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Ockelbo som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Ockelbo är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Ockelbo som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Ockelbo. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Ockelbo.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2022
 
 
pixel