Festlokal och festlokaler i Flen

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 8 resultat  

Festlokal Flen - Festlokaler & festvåningar i Flen

Här hittar du festlokaler i Flen där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Flen.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Flen med logi.

Hedenlunda Slott

Ta er fest till Hedenlunda Slott. Våra lokaler, kockar och kunskaper är av högsta klass. Vi kan ta emot upp till 450 gäster. Välkommen!
Hedenlunda Slott
Hedenlunda  FLEN
Tel: 0157-754 00

Egen mat & dryck på Båven Country Lodge

Egen mat & dryck, vi tipsar gärna om catering mm. Här formar ni er fest helt utifrån egna önskemål. Inkluderar även rum för övernattande gäster. Fantastiska möjligheter. Mer info på hemsidan
Båven Country Lodge
Aspö  STJÄRNHOV
Tel: 0739 80 10 27

festlokaler i närområdet

Fest på Pitcher´s

Letar du efter det perfekta stället för din konferens, kick off eller bröllopsfest? Då är biblioteket hos något för dig.
Pitchers Eskilstuna
Kriebsensgatan 5  ESKILSTUNA
Tel: 016 - 14 20 20

Oppeby Gård

Välkommen till Oppeby Gård
– en sörmländsk idyll belägen precis vid strandkanten av den vackra Lidsjön. Idealiskt för bröllop, fester och event.
Oppeby Gård
Oppeby Huvudbyggnaden 1  NYKÖPING
Tel: 070-856 83 60

Fest och bröllop mitt i Sörmland 

I hjärtat av Sörmland har Öster Malma slott blickat ut över malmasjön i snart 350 år. Med vilt kött från eget slakteri får ni en oförglömlig fest.
Öster Malma
Öster Malma  NYKÖPING
Tel: 0155 246228

Vilsta Sporthotell & Konferens

Skräddarsydd festlokal för 10 - 1000 personer. Vi har festmenyer som passar för alla tillfällen.
Vilsta Sporthotell & Konferens
Vasavägen 80  ESKILSTUNA
Tel: 016-51 30 80

Sundbyholms Slott & Konferenshotell

Maskeradbal, jubileumsfest, bröllopsfest och andra temafester. Välkommen att ha din fest på slottet. Kan endast bokas med mat och dryck.
Sundbyholms Slott & Konferenshotell
Sundbyholm  ESKILSTUNA
Tel: 016 - 42 84 00

Alla inom festlokaler

Båven Country Lodge

Aspö
646 96 STJÄRNHOV

Tel: 0739 80 10 27
Läs mer >>

Hedenlunda Slott

Hedenlunda
642 94 FLEN

Tel: 0157-754 00
Läs mer >>

Yxtaholms Slott/Svenska Möten

Yxtaholm
64291 FLEN

Tel: 0157-244 40Hyra festlokaler i Flen och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Flen och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Flen eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Flen för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Flen så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Flen som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Flen är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Flen som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Flen. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Flen.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel