Festlokal och festlokaler i Lidköping

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 6 resultat  

Festlokal Lidköping - Festlokaler & festvåningar i Lidköping


Här hittar du festlokaler i Lidköping där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Lidköping. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Lidköping med logi.

festlokaler i närområdet

Götala Herrgård

Vår privata och familjära miljö gör herrgården mycket omtyckt för högtidsdagar. Den lugna miljön inbjuder också för stillsamma minnesstunder
Götala Herrgård
Götala Herrgård  SKARA
Tel: 0511-100 75

Ronnums Herrgård

Det finns få ställen där du kan rama in din jubileumsfest på så många olika sätt som på Ronnum; födelsedagsfirande, bröllop, företagsfest eller annan festlighet.
Ronnums Herrgård
Ronnums Herrgård  VARGÖN
Tel: 0521-26 00 00
Relaterade sökningar:
Vänersborg Skara

Adressregister

Gårdsbutiken på Närebo

Råda Närebo
531 96 LIDKÖPING

Tel: 0510-223 06


Restaurang Sjöboden

Spikens Fiskehamn
531 99 LIDKÖPING

Tel: 0510-10408


Stadshotellet Lidköping

Gamla Stadens Torg 1
531 32 LIDKÖPING

Tel: 0510-220 85


The View

Nya Stadens Torg 10
531 31 LIDKÖPING

Tel: 0510-615 00Hyra festlokaler i Lidköping och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Lidköping och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Lidköping eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Lidköping för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Lidköping så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Lidköping som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Lidköping är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Lidköping som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Lidköping. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Lidköping.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2022
 
 
pixel