Festlokal och festlokaler i Haninge

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 7 resultat  

Festlokal Haninge - Festlokaler & festvåningar i Haninge

Här hittar du festlokaler i Haninge där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prissklasser och inriktningar från restauranger i Haninge.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Haninge med logi.

Fest på Utö med havet som kuliss!

Med havet och skärgårdens charm som inramning förvandlas varje bröllop och fest på Utö Värdshus till ett oförglömligt minne!
Utö Värdshus
 GRUVBRYGGAN, UTÖ
Tel: 08-504 20 300

festlokaler i närområdet

Kumla Herrgård

Kumla Herrgård har allt för en fantastisk fest. Vi hjälper er att skapa ett minne för livet.
Kumla Herrgård
Kumla Allé 47  TYRESÖ
Tel: 08-742 19 07

Djurönäset

Djurönäset ligger i oslagbart vacker skärgårdsnatur nära Stockholm och är ett fyrstjärnigt superior konferenshotell.
Djurönäset
SEREGÅRDSVÄGEN 1  DJURHAMN
Tel: 08-571 490 00

Bröllop och fest på Elite Hotel Marina Tower

Den vackra kvarnbyggnaden vid Stockholms inlopp, atmosfären i festsalarna och närheten till Sturebadet Spa Marina Tower skapar oändliga möjligheter till minnesvärda fester.
Elite Hotel Marina Tower
Saltsjöqvarns Kaj 25  NACKA
Tel: 08-555 702 00

Säby Säteri

Säby Säteri är en pärla i Stockholms skärgård som erbjuder valmöjligheter utöver det vanliga!
Säby Säteri
Eknäsvägen 27  INGARÖ
Tel: 08-570 267 00

Alla inom festlokaler

Dalarö Strand Hotell

Odinsvägen 2
137 70 DALARÖ

Tel: 0850151118


Smådalarö Gård

Smådalarö Gård
137 70 DALARÖ

Tel: 08-522 061 00


Utö Värdshus


Tel: 08-504 20 300
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Haninge och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Haninge och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Haninge eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Haninge för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Haninge så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Haninge som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Haninge är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Haninge som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Haninge. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Haninge.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel