Festlokal och festlokaler i Strömstad

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Strömstad - Festlokaler & festvåningar i Strömstad


Här hittar du festlokaler i Strömstad där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Strömstad. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Strömstad med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Strömstad med logi.

festlokaler i närområdet

TanumStrand

Vi tar emot grupper från 5-750 pers. Mysig sjöbod vid vattnet för den som vill fira avskilt, vår restaurang/eventcenter passar det stora sällskapet.
TanumStrand
Tanumstrand  GREBBESTAD
Tel: 0525-190 00

Stora Hotellet i Fjällbacka

Fira er stora dag på stora hotellet
- ett av Fjällbackas absoluta smultronställen.
Stora Hotellet i Fjällbacka
Galärbacken 2  FJÄLLBACKA
Tel: 0525-315 00

Hotel Tanums Gestgifveri

Vi erbjuder bröllopsmottagningar eller högtidsmiddagar i herrgårdsmiljö med rötter långt tillbaka i historien.
Hotel Tanums Gestgifveri
Apoteksvägen 7  TANUMSHEDE
Tel: 0525-290 10

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Tanum

Adressregister

Furholmen

Furholmen
. STRÖMSTAD

Tel: 0526-10893Hyra festlokaler i Strömstad och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Strömstad och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Strömstad eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Strömstad för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Strömstad så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Strömstad som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Strömstad är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Strömstad som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Strömstad. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Strömstad.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel