Festlokal och festlokaler i Lindesberg

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 6 resultat  

Festlokal Lindesberg - Festlokaler & festvåningar i Lindesberg

Här hittar du festlokaler i Lindesberg där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Lindesberg.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Lindesberg med logi.

festlokaler i närområdet

Färna Herrgård & Spa

Kontrasten mellan herrgårdsliv med kristallkrona & silvergaffeln och skogen, myllan och trädgårdslandet är något vi älskar och vill dela med oss av.
Färna Herrgård & Spa
Färna Herrgård  SKINNSKATTEBERG
Tel: 0222-281 90

Strike Bowling

Strike Bowling
Östra Bangatan 7  ÖREBRO
Tel: 019 - 123 799

Fest på Harrys!


Harrys Örebro
Hamnplan 1  ÖREBRO
Tel: 019-10 89 89

Hellefors Herrgård

Det känns som att huset älskar fest och bröllop, ja på något sätt känns det som att huset älskar att bli dekorerat.
Hellefors Herrgård
Svedbergsvägen 2  HÄLLEFORS
Tel: 0591-100 89

Alla inom festlokaler

Lindegårdens Värdshus

Banvägen 18
711 31 LINDESBERG

Tel: 058113673
Till webbplats >>

Lindesbergs Stadshotell

Kungsgatan 24
711 30 LINDESBERG

Tel: 0581-124 50
Till webbplats >>


Hyra festlokaler i Lindesberg och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Lindesberg och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Lindesberg eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Lindesberg för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Lindesberg så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Lindesberg som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Lindesberg är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Lindesberg som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Lindesberg. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Lindesberg.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel