Festlokal och festlokaler i Bromölla

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Bromölla - Festlokaler & festvåningar i Bromölla


Här hittar du festlokaler i Bromölla där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Bromölla. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Bromölla med logi.

festlokaler i närområdet

Festvåning för livets alla tillfällen!

Det vackra Slottet i Sölvesborg passar utmärkt för bröllop, fester och event av olika slag. Fina lokaler med en vacker omgivning.
Påhlssons presenterar
Stortorget 4  SÖLVESBORG
Tel: 0456 - 124 50

Stiftsgården Södra Hoka

Låt oss hjälpa er att göra er dag till något alldeles extra. Vi komponerar meny efter era önskemål. Mejla eller ring oss för ett möte!
Stiftsgården Södra Hoka
Hokavägen 396-47  ASARUM
Tel: 0454-195 40
Relaterade sökningar:
Karlshamn Sölvesborg

Adressregister

Folkets Hus Förening u. p. a., Bromölla

Folkets Husgatan 58
295 32 BROMÖLLA

Tel: 0706277025Hyra festlokaler i Bromölla och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Bromölla och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Bromölla eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Bromölla för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Bromölla så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Bromölla som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Bromölla är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Bromölla som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Bromölla. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Bromölla.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel