Festlokal och festlokaler i Burlöv

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Burlöv - Festlokaler & festvåningar i Burlöv

Här hittar du festlokaler i Burlöv där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika priskllasser och inriktningar från restauranger i Burlöv.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Burlöv med logi.

festlokaler i närområdet

Sankt Markus Vinkällare

Sankt Markus Vinkällare
Stadt Hamburgsgatan 2  MALMÖ
Tel: 040-30 68 20

Margareta Paviljongen

Margareta Paviljongen är ett perfekt ställe för din fest. Trevlig och ljus festlokal. Passar utmärkt till bröllop och firmafest. Obs ej egen mat-dryck.
Margareta Paviljongen
Margaretavägen  MALMÖ
Tel: 040-967636

Bergakungen - Använd gärna egen mat & dryck

Bergakungen är salen för skräddarsydda fester. En centralt belägen festsal där ni får använda er av den catering ni vill samt ta med egen dryck.
Bergakungens sal
Betaniaplan 4  MALMÖ
Tel: 040-769 30

Hyra festlokaler i Burlöv och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Burlöv och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Burlöv eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Burlöv för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Burlöv så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Burlöv som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Burlöv är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Burlöv som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Burlöv. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Burlöv.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel