Festlokal och festlokaler i Eksjö

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 2 resultat  

Festlokal Eksjö - Festlokaler & festvåningar i Eksjö


Här hittar du festlokaler i Eksjö där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Eksjö. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Eksjö med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Eksjö med logi.

Eksjö Stadshotell

Hos oss kan ni fira födelsedag, bröllop, årsdag, student, släktträff eller annan högtid. Vi har lokaler för både det lilla och stora sällskapet.
Eksjö Stadshotell
Stora Torget  EKSJÖ
Tel: 0381-130 20

festlokaler i närområdet

En pärla vid Uppsjöns strand

Välkommen till ett anrikt wärdshus.
Här finns möjligheter till olika firande och tillfällen.
Sandsjö Wärdshus & Konferens
Wendela Hebbes väg 2  SANDSJÖFORS
Tel: 0380-10 000

Mera Festlokaler!


Adressregister

Eksjö Stadshotell

Stora Torget
575 31 EKSJÖ

Tel: 0381-130 20
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Eksjö och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Eksjö och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Eksjö eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Eksjö för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Eksjö så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Eksjö som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Eksjö är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Eksjö som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Eksjö. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Eksjö.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel