Festlokal och festlokaler i Hällefors

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 7 resultat  

Festlokal Hällefors - Festlokaler & festvåningar i Hällefors

Här hittar du festlokaler i Hällefors där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Hällefors.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Hällefors med logi.

Hellefors Herrgård

Det känns som att huset älskar fest och bröllop, ja på något sätt känns det som att huset älskar att bli dekorerat.
Hellefors Herrgård
Svedbergsvägen 2  HÄLLEFORS
Tel: 0591-100 89

Grythyttans Gästgivaregård

Här finns möjlighet för bröllopsmiddagar och andra festarrangemang. Hos oss har ni även möjlighet att abonnera hela Gästgivaregården.
Grythyttans Gästgivaregård
Prästgatan 2  GRYTHYTTAN
Tel: 0591-633 00

Loka Brunn

Loka Brunn är som gjort för att fira speciella tillfällen som släktträffar, födelsedagar och bröllop. Vi erbjuder färdiga bröllopspaket eller skräddarsyr gärna arrangemang efter era önskemål!
Loka Brunn
 GRYTHYTTAN
Tel: 0591-631 00

festlokaler i närområdet

Wedevågs Herrgård

Vi hjälper er att skräddarsy er stora dag, allt ifrån meny, blommor, dryck, färgsättning samt även andra spännande idéer.
Wedevågs Herrgård
Hallencreutz väg 1  VEDEVÅG
Tel: 0763-15 00 00

En plats med kärlek till skogen!

Här på Gammelkroppa finner ni en personlig och omtänksam miljö med skogen i fokus. Anläggningen är som gjord för att ställa till med fest och möjligheterna är oändliga!
Gammelkroppa
Gammelkroppa  FILIPSTAD
Tel: 0590-910 10

Fest och bröllop på Åkerby Herrgård

Festlokaler för alla former av arrangemang och Bröllop på Åkerby Herrgård
Åkerby Herrgård
Fåsjöhyttan  NORA
Tel: 0587-912 10

Bröllop på Lunedet

Bröllop på Lunedet är något utöver det vanliga. Låt oss hjälpa till på Er stora dag.
Lunedet Camping Café Restaurang
Lunedet  KARLSKOGA
Tel: 0586-150 82

Alla inom festlokaler

Grythyttans Gästgivaregård

Prästgatan 2
712 81 GRYTHYTTAN

Tel: 0591-633 00
Läs mer >>

Loka Brunn


Tel: 0591-631 00
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Hällefors och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Hällefors och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Hällefors eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Hällefors för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Hällefors så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Hällefors som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Hällefors är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Hällefors som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Hällefors. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Hällefors.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel