Festlokal och festlokaler i Härnösand

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 1 resultat  

Festlokal Härnösand - Festlokaler & festvåningar i Härnösand

Här hittar du festlokaler i Härnösand där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasseer och inriktningar från restauranger i Härnösand.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Härnösand med logi.

festlokaler i närområdet

Bröllop och fest på Elite Hotel Knaust

På vårt fina hotell har många, många brudpar vandrat nerför den vackra och klassiska ”Knaust-trappan” för att fira bröllopsfesten i den vackra Spegelsalen.
Elite Hotel Knaust
Storgatan 13  SUNDSVALL
Tel: 060-608 00 00
Relaterade sökningar:
Sundsvall

Hyra festlokaler i Härnösand och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Härnösand och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Härnösand eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Härnösand för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Härnösand så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Härnösand som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Härnösand är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Härnösand som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Härnösand. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Härnösand.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel