Festlokal och festlokaler i Hjo

   Visa 3 resultat  

Festlokal Hjo - Festlokaler & festvåningar i Hjo


Här hittar du festlokaler i Hjo där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Hjo. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Hjo med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Hjo med logi.

Hotel Bellevue Hjo

Vi skräddarsyr lösningarna..
Hotel Bellevue Hjo
Stadsparken  HJO
Tel: 0503-120 00

festlokaler i närområdet

Allas Hus

Allas Hus i Bôrna (Borgunda) erbjuder unika lokaler med historiska anor i fantastisk miljö. Passar för alla sorters fester, sammankomster, events och konferenser .
Allas Hus
Dalavägen 11, Borgunda  SKÖVDE
Tel: 072-425 18 84

Flämslätt stifts- & kursgård

Flämslätt är en harmonisk symfoni av god mat och service. Hjärtligt välkomna!
Flämslätt stifts- & kursgård
 LERDALA
Tel: 0511-304 40

Mera Festlokaler!


Adressregister

Hotel Bellevue Hjo

Stadsparken
544 33 HJO

Tel: 0503-120 00
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Hjo och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Hjo och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Hjo eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Hjo för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Hjo så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Hjo som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Hjo är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Hjo som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Hjo. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Hjo.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel