Festlokal och festlokaler i Karlskrona

   Visa 5 resultat  

Festlokal Karlskrona - Festlokaler & festvåningar i Karlskrona


Här hittar du festlokaler i Karlskrona där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Karlskrona. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Karlskrona med logi.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Karlskrona med logi.

Bistro Skeppsgossen

Bistro Skeppsgossen
Karlskrona Marinmuseum  KARLSKRONA
Tel: 0766122750

Bistro Utkiken

Bistro Utkiken brinner för god mat och dryck tillsammans med trevligt sällskap!
Bistro Utkiken
Kärleksstigen 7  KARLSKRONA
Tel: 0455-15252

festlokaler i närområdet

FEST PÅ RONNEBY BRUNN!

Vi hjälper er med den perfekta tillställningen! Vårt kök komponerar härliga menyer för just ditt evenemang.
Ronneby Brunn
 RONNEBY
Tel: 0457-750 00

Mera Festlokaler!


Relaterade sökningar:
Ronneby

Adressregister

Bistro Skeppsgossen

Karlskrona Marinmuseum
37132 KARLSKRONA

Tel: 0766122750
Läs mer >>

Bistro Utkiken

Kärleksstigen 7
371 42 KARLSKRONA

Tel: 0455-15252
Läs mer >>

Lotstornet Aspö

Lotsbacksvägen 20
373 64 DROTTNINGSKÄR

Tel: 0455-339016


Restaurang Kastellet

Restaurang Kastellet Aspö
370 22 DROTTNINGSKÄR
Hyra festlokaler i Karlskrona och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Karlskrona och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Karlskrona eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Karlskrona för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Karlskrona så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Karlskrona som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Karlskrona är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Karlskrona som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Karlskrona. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Karlskrona.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel