Festlokal och festlokaler i Nykvarn

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Nykvarn - Festlokaler & festvåningar i Nykvarn


Här hittar du festlokaler i Nykvarn där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Nykvarn. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Nykvarn med logi.

Taxinge Slott

Vad kan vara mer romantiskt än att gifta sig i slottsmiljö? Välkomna till Taxinge Slott!
Taxinge Slott
Näsby 52  NYKVARN
Tel: 0159-70114

Fest med övernattning

Vi hjälper dig att anordna födelsedag, dop eller varför inte företagsevent. Välkommen till vår magiska värld ute på Turinge Hotel.
Turinge Hotel
Gamla Strängnäsvägen 335 B  NYKVARN
Tel: 08 14 22 14

festlokaler i närområdet

Solgården - för evenemang, fest och möten.

En bygdegård i Strängnäs vid Mälaren för fest, bröllop, möten & evenemang. Lokal med scen - 80 pers.
Solgården - Sanda Lokalförening
Fornminnesvägen 1  STRÄNGNÄS
Tel: 073-615 06 99

Adressregister

Larssons Lada

Skäggetorp, Taxinge
155 93 NYKVARN

Tel: 073-057 25 43


Taxinge Slott

Näsby 52
155 93 NYKVARN

Tel: 0159-70114
Läs mer >>


Hyra festlokaler i Nykvarn och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Nykvarn och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Nykvarn eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Nykvarn för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Nykvarn så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Nykvarn som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Nykvarn är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Nykvarn som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Nykvarn. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Nykvarn.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel