Festlokal och festlokaler i Östra Göinge

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Östra Göinge - Festlokaler & festvåningar i Östra Göinge


Här hittar du festlokaler i Östra Göinge där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Östra Göinge. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Östra Göinge med logi.

festlokaler i närområdet

Stiftsgården Södra Hoka

Låt oss hjälpa er att göra er dag till något alldeles extra. Vi komponerar meny efter era önskemål. Mejla eller ring oss för ett möte!
Stiftsgården Södra Hoka
Hokavägen 396-47  ASARUM
Tel: 0454-195 40

Gillesgården

När du behöver hyra en lokal då du själv fixar festen. Centralt i Vinslöv strax utanför Hässleholm.
Gillesgården
Furgatan 11  VINSLÖV
Tel: 0700-17 16 84
Relaterade sökningar:
Hässleholm Karlshamn

Adressregister

Broby Gästgivaregård

Torget 1
280 60 BROBY

Tel: 044-250 11 81Hyra festlokaler i Östra Göinge och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Östra Göinge och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Östra Göinge eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Östra Göinge för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Östra Göinge så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Östra Göinge som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Östra Göinge är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Östra Göinge som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Östra Göinge. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Östra Göinge.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel