Festlokal och festlokaler i Rättvik

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Rättvik - Festlokaler & festvåningar i Rättvik

Här hittar du festlokaler i Rättvik där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Rättvik.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Rättvik med logi.

festlokaler i närområdet

Festlokal i Tällberg

Hos oss på Dalecarlia tar vi gärna hand om den lilla intima festligheten.
Dalecarlia Hotell & SPA
 TÄLLBERG
Tel: 0247-891 00
Relaterade sökningar:
Leksand

Alla inom festlokaler

Hotell Lerdalshöjden

Mickelsgatan
795 35 RÄTTVIK

Tel: 0248-511 50


Rättvik Bowling & Krog

Enåbadsvägen
795 32 RÄTTVIK

Tel: 0248-123 19


Stiftsgården Rättvik

Kyrkvägen 2
795 32 RÄTTVIK

Tel: 0248-79 78 00


Vidablick

Vidablicksvägen 50
795 36 RÄTTVIK

Tel: 076-4187150Hyra festlokaler i Rättvik och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Rättvik och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Rättvik eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Rättvik för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Rättvik så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Rättvik som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Rättvik är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Rättvik som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Rättvik. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Rättvik.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel