Festlokal och festlokaler i Sävsjö

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Sävsjö - Festlokaler & festvåningar i Sävsjö

Här hittar du festlokaler i Sävsjö där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Sävsjö.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Sävsjö med logi.

festlokaler i närområdet

Ett minne för livet!

För oss är varje fest unik och det har blivit många minnen genom åren. Vi har erfarenheten, kontaktnäten och idéerna för att göra er fest oförglömlig.
Hotel Ullinge
 EKSJÖ
Tel: 0381 810 60

Boka Festvåning


Hyr vår festvåning till födelsedagen, bröllopet, företagsfesten, event, konferenser m.m. Tillsammans skräddarsyr vi ett unikt arrangemang!
4 Krogar
Vattentorget 5  VÄXJÖ
Tel: 0470-59 99 99

Alla inom festlokaler

Eksjöhovgårds Värdshus

Eksjöhovgård
576 91 SÄVSJÖ

Tel: 0382 - 57 50 50


Ljunga Park Hotel & Konferens

Sanatorievägen 6
576 35 SÄVSJÖ

Tel: 0382-57 50 50Hyra festlokaler i Sävsjö och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Sävsjö och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Sävsjö eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Sävsjö för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Sävsjö så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Sävsjö som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Sävsjö är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Sävsjö som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Sävsjö. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Sävsjö.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel