Festlokaler på slott & herrgård i Bengtsfors 2024

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 1 resultat  

Festlokaler på Slott & Herrgårdar


Festlokaler på slott & herrgårdar i Bengtsfors är en upplevelse utöver det vanliga. Att ordna sin fest i slottsmiljö eller i en festlokal i en herrgård blir ett minne för livet. Festlokaler i herrgårds- och slottsmiljö passar både för företag och privata fester i Bengtsfors. SverigesFestlokaler har försökt att samla de slott och herrgårdar i Bengtsfors som erbjuder festlokaler och festlokalsarrangemang.
SverigesFestlokaler har försökt att samla de slott och herrgårdar i Bengtsfors som erbjuder festlokaler och festlokalsarrangemang.

Bröllop på Baldersnäs

Magiska Ögonblick
Vi sätter "guldkant" på Ert bröllop i det Vackra Dalsland! Vi har allt Ni behöver och lite till. Inga önskningar är för små eller för stora.
Baldersnäs Herrgård
Baldersnäs 52  DALS LÅNGED
Tel: 0531-412 13

i närområdet

Mera Slott & Herrgård!


Adressregister

Baldersnäs Herrgård

Baldersnäs 52
660 10 DALS LÅNGED

Tel: 0531-412 13
Läs mer >>


Som sagt, fest i slotts- och herrgårdsmiljö i Bengtsfors är absolut något utöver det vanliga. Att arrangera ett i event i en festlokal i slotts- och herrgårdsmiljö är få förunnat. På samma sätt hör det inte heller till vardagen att bli inbjuden till en bal på slottet. När det kommer till att använda sig av ett slott eller en herrgård som festlokal i Bengtsfors varierar det väldigt mycket vad gäller möjligheter till aktiviteter, teman m.m. beroende på vilken arrangör ni använder er av. För att vara på den säkra sidan att den festlokal i Bengtsfors som ni beslutar er för ska uppfylla era krav och önskemål bör ni göra en lista över dessa och sedan ta dem punkt för punkt med den ni planerar att hyra av. Klicka här om du vill ha tips på vad du bör tänka på då du ska boka festlokal i Bengtsfors.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel