Festlokaler på slott & herrgård i Vaggeryd 2020

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 1 resultat  

Festlokaler på Slott & Herrgårdar

Festlokaler på slott & herrgårdar i Vaggeryd är en upplevelse utöver det vanliga. Att ordna sin fest i slottsmiljö eller i en festlokal i en herrgård blir ett minne för livet. Festlokaler i herrgå;rds- och slottsmiljö passar både för företag och privata fester i Vaggeryd.
SverigesFestlokaler har försökt att samla de slott och herrgårdar i Vaggeryd som erbjuder festlokaler och festlokalsarrangemang.

Fira på HOOKS HERRGÅRD

I över 90 år har Hooks Herrgård skräddarsytt festarrangemang, events och bröllop. Varmt välkomna!
Hooks Herrgård
Hooks Herrgård  HOK
Tel: 0393-210 80

Slott & Herrgård i närområdet

Alla inom Slott & Herrgård

Hooks Herrgård

Hooks Herrgård
560 13 HOK

Tel: 0393-210 80
Läs mer >>


Som sagt, fest i slotts- och herrgårdsmiljö i Vaggeryd är absolut något utöver det vanliga. Att arrangera ett i event i en festlokal i slotts- och herrgårdsmiljö är få förunnat. På samma sätt hör det inte heller till vardagen att bli inbjuden till en bal på slottet. När det kommer till att använda sig av ett slott eller en herrgård som festlokal i Vaggeryd varierar det väldigt mycket vad gäller möjligheter till aktiviteter, teman m.m. beroende på vilken arrangör ni använder er av. För att vara på den säkra sidan att den festlokal i Vaggeryd som ni beslutar er för ska uppfylla era krav och önskemål bör ni göra en lista över dessa och sedan ta dem punkt för punkt med den ni planerar att hyra av. Klicka här om du vill ha tips på vad du bör tänka på då du ska boka festlokal i Vaggeryd.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel