Festlokal och festlokaler i Torsås

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Festlokal Torsås - Festlokaler & festvåningar i Torsås


Här hittar du festlokaler i Torsås där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Torsås. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Torsås med logi.

festlokaler i närområdet

Calmar Stadshotell

Vårt anrika hotell erbjuder en unik atmosfär, perfekt för bröllop och fest. Våra 132 rum och en storslagen festvåning inbjuder till stämningsfulla bröllop och andra fester.
Calmar Stadshotell
Stortorget 14  KALMAR
Tel: 0480-49 69 00

Bröllop och fest på Hotel Skansen Öland

Vi ser till att er stora dag på Öland blir precis så som ni föreställer er oavsett om det gäller bröllop, jubileum eller annan högtidsdag.
Hotel Skansen
Tingshusgatan 1  FÄRJESTADEN
Tel: 0485-305 30
Relaterade sökningar:
Kalmar Mörbylånga

Adressregister

Möre Hotell

Motellvägen 1
385 51 SÖDERÅKRA

Tel: 0486-21455Hyra festlokaler i Torsås och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Torsås och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Torsås eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Torsås för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Torsås så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Torsås som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Torsås är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Torsås som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Torsås. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Torsås.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel