Festlokal och festlokaler i Trosa

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Trosa - Festlokaler & festvåningar i Trosa

Här hittar du festlokaler i Trosa där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prsklasser och inriktningar från restauranger i Trosa.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Trosa med logi.

festlokaler i närområdet

Oppeby Gård

Välkommen till Oppeby Gård
– en sörmländsk idyll belägen precis vid strandkanten av den vackra Lidsjön. Idealiskt för bröllop, fester och event.
Oppeby Gård
Oppeby Huvudbyggnaden 1  NYKÖPING
Tel: 070-856 83 60

Fest och bröllop mitt i Sörmland 

I hjärtat av Sörmland har Öster Malma slott blickat ut över malmasjön i snart 350 år. Med vilt kött från eget slakteri får ni en oförglömlig fest.
Öster Malma
Öster Malma  NYKÖPING
Tel: 0155 246228

Alla inom festlokaler

Bergs Gård

Bergs Gård
610 75 VÄSTER LJUNG

Tel: 070-4954932


Bomans Hotell

Östra Hamnplan
61930 TROSA

Tel: 0156-525 00


Restaurang Fina Fisken

Fiskargatan 10
61931 TROSA

Tel: 0156-138 47Hyra festlokaler i Trosa och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Trosa och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Trosa eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Trosa för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Trosa så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Trosa som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Trosa är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Trosa som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Trosa. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Trosa.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel