Festlokal och festlokaler i Trosa

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Festlokal Trosa - Festlokaler & festvåningar i Trosa


Här hittar du festlokaler i Trosa där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Trosa. Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Trosa med logi.

festlokaler i närområdet

Fest och bröllop mitt i Sörmland 

I hjärtat av Sörmland har Öster Malma slott blickat ut över malmasjön i snart 350 år. Med vilt kött från eget slakteri får ni en oförglömlig fest.
Öster Malma
Öster Malma  NYKÖPING
Tel: 0155 246228

Fest och Eventlokal i Nyköping

Hos oss kan du fira med bara de närmsta eller med halva stan. Vi har såväl stora och flexibla som små, personliga och unikt inredda lokaler.
Scandic Stora Hotellet
Brunnsgatan 31  NYKÖPING
Tel: 0155-29 35 00

Hela hotellet för ert bröllop eller fest

Blommenhof hotell hittar ni i en skogsdunge, endast 2km från Nyköpings centrum. Trots närheten till staden råder en lugn atmosfär och naturlig miljö. Till ert bröllop eller er fest har ni möjlighet att hyra hela hotellet exklusivt för ert arrangemang.
Blommenhof Hotell
Blommenhovsvägen 41  NYKÖPING
Tel: 0155-20 20 60
Relaterade sökningar:
Nyköping

Adressregister

Bomans Hotell

Östra Hamnplan
619 30 TROSA

Tel: 0156-525 00Hyra festlokaler i Trosa och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Trosa och kanske komplettera med catering. Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Trosa eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Trosa för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Trosa så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Trosa som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Trosa är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Trosa som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Trosa. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Trosa.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel