Festlokal och festlokaler i Västervik

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Festlokal Västervik - Festlokaler & festvåningar i Västervik

Här hittar du festlokaler i Västervik där ni enkelt kan boka festlokaler. Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang. Du hittar festlokaler i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Västervik.
Besök deras hemsidor för att se deras specialiteter. Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer i Västervik med logi.

festlokaler i närområdet

Gryts Varv Hotel & Konferens

I hjärtat av Gryt skärgård - i de mest natursköna omgivningarna - erbjuder Gryts Varv dig ett stort utbud av olika fest- och bröllopsarrangemang.
Gryts Varv Hotel & Konferens
Hummelvik  GRYT
Tel: 0123-128 00

Alla inom festlokaler

BEST WESTERN PLUS Västerviks Stadshotell

Storgatan 3
593 30 VÄSTERVIK

Tel: 0490-820 00


Gambowl Gamleby Bowling AB

Gundelvägen
59432 GAMLEBY

Tel: 0493-100 38


Gränsö Slott

Gränsö Slott
593 92 VÄSTERVIK

Tel: 0490-824 30


Idö Skärgårdsliv

Idö
593 93 VÄSTERVIK

Tel: 0490-285 80Hyra festlokaler i Västervik och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Du kan även hyra festvåning i Västervik och kanske komplettera med catering. . Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen.

Är ni på jakt efter en festlokal i Västervik eftersom det vankas bröllop? Eller söker ni efter en festlokal i Västervik för firmafest eller större födelsedagskalas? Oavsett varför ni letar efter en festlokal i Västervik så är vi säkra på att ni kommer hitta den festlokal i Västervik som passar er behov och önskemål absolut bäst.

När ni ska boka en festlokal i Västervik är det viktigt att ni vet att den erbjuder allt som ni behöver. Frågor som kan vara bra fundera på när ni ska bestämma vilken festlokal i Västervik som ni ska boka kan exempelvis vara; Finns det tillräckligt många toaletter för antalet gäster som beräknas komma? Finns det till utrymme för de eventuella aktiviteter vi ska anordna? Om det ska ske någon typ av tillagning av mat; Är köket tillräckligt stort för att vi, på ett effektivt sätt, ska kunna tillaga och servera all mat? Vilka disk möjligheter finns det i festlokalen? Listan med frågor går att göra lång när det är dags att boka festlokal i Västervik. Klick här om du vill ha mer tips på vad du bör tänka på när du ska boka festlokal i Västervik.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel