Festlokaler med logi i Bengtsfors 2024

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 1 resultat  

Festlokaler med logi och övernattningsmöjligheter


Festlokaler med logi i Bengtsfors. Festlokaler och festvåningar med övernattning för både företag och privata evenemang. Ibland är det långväga gäster som behöver logi, ibland är det skönt med övernattning även om du inte är så långt hemifrån. Du hittar festlokaler och festvånginar med logi och möjlighet att sova över i olika prisklasser och inriktningar från restauranger och företag som hyr ut festlokaler i Bengtsfors. Besök deras hemsidor för att se olika festlokalserbjudande med logi i Bengtsfors.
Du hittar festlokaler och festvånginar med logi och möjlighet att sova över i olika prisklasser och inriktningar från restauranger och företag som hyr ut festlokaler i Bengtsfors. Besök deras hemsidor för att se olika festlokalserbjudande med logi i Bengtsfors.

Bröllop på Baldersnäs

Magiska Ögonblick
Vi sätter "guldkant" på Ert bröllop i det Vackra Dalsland! Vi har allt Ni behöver och lite till. Inga önskningar är för små eller för stora.
Baldersnäs Herrgård
Baldersnäs 52  DALS LÅNGED
Tel: 0531-412 13

i närområdet

Mera Med logi!


Adressregister

Baldersnäs Herrgård

Baldersnäs 52
660 10 DALS LÅNGED

Tel: 0531-412 13
Läs mer >>


En god natts sömn efter en underbar festkväll kan vara välbehövligt. Det ger dessutom kraft till nästa dags utmaningar. Annordnar du en fest där en del av gästerna har en bit att åka så kan det vara ett mycket bra alternativ att hitta en festlokal med logi i Bengtsfors. Det uppskattas av gäster och underlättar så att man inte behöver tänka på bilen eller vem som ska köra. Lycka till med er festplanering och vi hoppas ni hittar en bra festlokal med övernattningsmöjligheter.


Snabblänkar:
Festlokaler i Stockholm >>
Festlokaler i Göteborg >>
Festlokaler i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel